F.A.Q

VEEL GESTELDE VRAGEN

HOE WERKT DE SOFTWARE EN APPLICATIE?

De software werkt met een Dasboard en een applicatie (app) op een tablet. In het Dasboard worden projectgegevens ingevoerd en beheerd. Ook zit Live Management View erin verwerkt waar men op kantoor real-time de processen kan volgen en kan bijsturen indien nodig. Na een uitgebreid uitleg krijgt je direct toegang tot de applicatie.

WAT ZIJN DE PRIJZEN VAN DE SOFTWARE?

We werken met vaste prijzen per licentie gefactureerd per jaar. De uitgebreide en gebruiksvriendelijke software is bedoeld om kosten te besparen op de lange termijn.

IS ER EEN DEMO MOGELIJK?

Ja! Hiervoor maken wij geheel vrijblijvend een afspraak om middels een presentatie je de mogelijkheden van onze softwareoplossingen te laten zien. Nog belangrijker, wij laten je werken met de software tijdens de presentatie – dit zodat je gelijkt weet hoe het werkt en de kansen ziet!

WIJ ZIJN HIER OM TE HELPEN

Nog vragen? Neem contact met ons op.

HOE ZIET HET PROCESS ERUIT ALS WE WILLEN STARTEN?

Na een eventuele presentatie, mag je geheel vrijblijvend een proef doen van maximaal drie maanden. Beslis je dan om de licentie af te sluiten dan kun je direct verder werkenin het Dashboard waar de proef in is gedaan. We helpen je werknemers met het implementeren van het systeem door bij je op het bedrijf in twee sessies instructies te geven. Door de gebruiksvriendelijkheid en de aansluiting op de praktijk is aanvullende instructie meestal niet nodig. Mochten er nog vragen zijn? Dan is onze persoonlijke helpdesk beschikbaar voor directe vragen.

HOE WERKT DE SOFTWARE MET VERSCHILLENDE DICIPLINES BINNEN HET BEDRIJF?

Verschillende afdelingen binnen uw bedrijf kunnen van de gegenereerde data in het dasboard slim gebruik gaan maken. Zij krijgen real-time inzicht en overzicht in het kwaliteitsborgingsproces. Bijvoorbeeld het management, de afdeling projectmanagers, de afdeling inkoop, de uitvoering en administratie.

IS HET MOELIJK TE LEREN?

Nee het is niet moeilijk om met het systeem te werken. Wij streven ernaar dat mensen met zo min mogelijk uitleg de software tot zijn uiterste kunnen benutten. Dit is een van de hoofdwaarde binnen STA Kwaliteitsborging. Het moet het proces versimpelen en niet vermoeilijken, en dat lukt!

Is er nog iets onduidelijk? Neem contact met ons op!