Over Ons

OVER STA

Hoe en waarom is het initiatief van STA Software ontstaan? In de bouwbranche is nog veel te winnen, vernieuwen en verbeteren. Onder andere op het gebied van digitalisering is de branche achter gebleven vergeleken met veel andere branches. De efficiëntieslag die hiermee behaald kan worden is enorm. Denk hierbij aan standaardiseren en structureren van de processen, verbeteren van de communicatie, verspillingen verminderen of elimineren, papierloos werken, flow creëren, tijd besparen en realtime inzicht en overzicht krijgen in de processen.

In 2016 hebben wij, een team ervaren bouwkundigen en een jong team gespecialiseerde software engineers, het initiatief genomen om softwareapplicaties te gaan ontwikkelen ter vernieuwing, ondersteuning en verbetering van de uitvoeringsprocessen voor met name bouw (gerelateerde) ondernemingen. De enorm toenemende belangstelling voor onze softwareapplicaties is een bevestiging van onze visie op dit gebied. STA Software is dagelijks in gebruik door bijna 100 bouw (gerelateerde) bedrijven in Nederland waaronder: Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling en Bouwgroep Dijkstra Draisma.

ONZE MISSIE

INSTAPKLARE SOFTWARE

De slimme software zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken dat iedereen binnen een bedrijf ermee kan werken.

DATA GEDREVEN ONDERNEMEN

Het management moet altijd inzicht hebben in het proces om te kunnen blijven optimaliseren. Dit doet STA door data inzichtelijk en overzichtelijk te maken in Live Management View.

VERSPILLINGEN ELIMINEREN

Kosten besparen in de bouw is essentieel om verschil te maken. STA maakt overbodig papierwerk verleden tijd en legt aanhoudende gebreken bloot met haar software.

Is jouw kwaliteitsborging al perfect gestructureerd?